10-10-2016

Het brugrestaurant boven de snelweg A4 is voorzien van een nanocoating van het merk Chemona. Het project uitgevoerd door Baart vastgoed onderhoud voor opdrachtgever Van der Valk ving juni jl. aan en is eind september afgerond. De verkrijte panelen en kozijnen van het pand zijn behandeld met het product 2C Perma Coat. De kleur van de panelen is na de applicatie van de transparante coating weer opgehaald en langdurig beschermt. 

07-09-2016

Schoonmaak platform Service Management publiceerde afgelopen week een artikel betreft de nanocoatings in de schoonmaak wereld. Chemona nanocoatings is zeer actief in deze markt en heeft diverse resultaten en objecten de laatste jaren behandeld met haar producten.

''Gebruik van nanotechnologie was jaren geleden een noviteit. Tegenwoordig is het toepassen van deze technologie rondom hygiëne en in de schoonmaakbranche al lang niet meer nieuw. Wel gaat de ontwikkeling onverminderd door. Maar hoe staat het er op dit moment voor? VSR liet een literatuurstudie uitvoeren en zet de feiten anno 2016 voor u op een rij. Een korte impressie. Ga voor de volledige leaflet naar de website van VSR.''

Lees het volledige artikel op Service Management:

 

http://servicemanagement.nl/nanotechnologie-schoonmaak-stand-zaken/

 

15-08-2016

Het skutsje van Earnewald met bemanning heeft de afgelopen twee weken zeer goede wedstrijden gevaren in strijd om het Skutsje kampioenschap 2016.
onder leiding van schipper Gerhard Pietersma zeilde het Skutsje ''Twee Gebroeders" naar een tweede plek overall. De Snekerpan ging met de titel ervandoor deze editie.

Onder het Skutsje van Earnewald is het product 2C Perma Coat (http://arocoat.nl/producten/46-2c-perma-coat) vorig jaar geplaatst.

Chemona feliciteert de voltallige bemanning met deze knappe prestatie!

23-05-2016

Samen met ISS Facility Services en Nanocoat Nederland deed het ziekenhuis een succesvolle pilot met de toepassing van hoogwaardige coatings voor de bescherming en behandeling van tegelwanden, vloeren, voegen, spiegels, kranen, wasbakken en armaturen. Tijdens de pilot zijn 22 badkamers voorzien van een nanocoating van het merk Chemona op de klinische maag, darm, lever-afdeling van het ziekenhuis. Het project heeft in totaal nu 3,5 jaar geduurd. In die periode zijn veel activiteiten ontplooid om uitgebreide data te kunnen verzamelen. Het project is bijzonder en uniek omdat het een gezamenlijk project is van ISS, ziekenhuis Nij Smellinghe en de leverancier (Nanocoat Nederland). Er zijn diverse testen uitgevoerd, samen met de afdeling Quality Health Safety & Environment van ISS.

Lees het volledige artikel in magazine Zorginstellingen: https://issuu.com/bbvakmedianet/docs/lr_zin02_2015/24?e=3921137/34986104

 

18-05-2016

Retail groep Hema zet de coatings van Chemona in om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker schoon te maken.
De eerste winkel in Ermelo is voorzien van producten voor de vloer, glas gevel en balie/winkelschappen.

De producten van Chemona reduceren het gebruik van schoonmaakmiddelen in de dagelijkse schoonmaak.
Daarnaast zorgen de coatings ervoor dat het personeel makkelijker en vriendelijker de vloeren, balies en winkelschappen netjes kunnen houden.

De shopcaravan in Ouddorp is tevens ook voorzien van de coating, daarnaast wordt er geïnventariseerd waar de producten van Chemona ingezet kunnen worden om de schoonmaak in de winkels te vergemakkelijken.

 

 

25-04-2016

Nanocoat levert iedere deelnemer aan de Star Sailors League regatta in Hamburg het product Polish & Coat.
De regatta zal worden verzeild in Hamburg en wordt georganiseerd door Yachtclub NRV. Meer dan 100 deelnemers uit 16 landen strijden 
om het felbegeerde prijzengeld van meer dan 100,000 CHF. De race is van 3 t/m 7 Mei.

De wedstrijden kunnen live gevolgd worden via: http://city.starsailors.com/

Geleverde product: http://arocoat.nl/producten/25-polish-coat

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                   11-04-2016

Speciaal voor de Tulpenrallye heeft Nanocoat Experience in samenwerking met Athlon op de keuringsdag een mobiele poetsplaats ingericht waar een beperkt aantal oldtimers gratis wordt voorzien onze coating. U wordt als deelnemer wegwijs gemaakt in de wereld van de Nanocoatings, waarom blijft uw oldtimer nu jaren beschermd tegen vuil en verdwijnt het regenboogeffect op uw ruiten. Allemaal vragen waar wij u onder het genot van een drankje graag antwoord op geven. 

Nano-experience

08-01-2016

Van 21 t/m 26 januari 2016 is Chemona Nanocoat Technologies aanwezig op vakantiebeurs Caravana in Leeuwarden.

Voor advies over onderhoud en bescherming van uw caravan, camper of tent bent u welkom bij ons op de stand.

 

http://caravana.eu/

 

06-10-2015

Interessant nieuws item bij RTLZ vandaag

http://www.rtlz.nl/tv/laatste-videos/nanotechnologie-wordt-steeds-belangrijker

22-07-2015

Tijdens de Skûtsje wedstrijden in Friesland dit jaar vaart het Skûtsje van Earnewâld met coating op basis van nano technologie.

www.nanocoatmarine.nl

...

www.skutsjeearnewald.nl

 

 

29-06-2015

Wij feliciteren Team Brunel met het winnen van de laatste in port race in Goteborg en het behalen van de tweede plaats in de Volvo Ocean Race.

Het was een genoegen om met jullie samen te werken!

23-06-2015

Op 18 juni tijdens de Volvo Ocean Race stop-over in Den Haag was oprichter Thomas Allart te horen op BNR in het programma 'zaken doen met' in gesprek met Marijke Roskam over het bebruik van onze coating.

Luister hier de uitzending terug Uitzending BNR 18-06-2015

27-05-2015

Team Brunel van schipper Bouwe Bekking heeft vanmorgen de zevende etappe van de Volvo Ocean Race gewonnen door als eerste aan te komen in de Portugese hoofdstad Lissabon.

 
 

Het was al dagen stuivertje wisselen op de Atlantische Oceaan, waar een kopgroep van drie elkaar afwisselde als leider van de vloot. Maar de afgelopen twee dagen wist Team Brunel de leiding definitief te pakken en zelfs uit te bouwen naar acht mijl.

Tien dagen geleden vertrokken de boten vanuit het Amerikaanse Newport, voor de 2800 zeemijl lange oversteek naar Portugal. Dit is de tweede etappewinst van Team Brunel in deze vijftiende editie van de Volvo Ocean Race. Leider in het algemeen klassement is Abu Dhabi Racing.

19-05-2015

Tweede leven voor stoeltjes in stadion Kralendijk te Bonaire

In opdracht van Global Solar Investments  en de Nederlandse Antea Groep die verantwoordelijk is voor de nieuwe toplaag van de atletiekbaan zijn de stoeltjes op de tribune voorzien van een transparante coating.  Deze transparante coating is geleverd door de firma Chemona Nanocoat Technologies uit Voorschoten.                                                                                                   

De coating genaamd, 2C Perma Coat heeft voor een groot deel de originele kleur weer terug gehaald.

De stoeltjes die in het stadion van Kralendijk in Bonaire behandeld zijn komen oorspronkelijk  uit het oude AZ stadion in Alkmaar. 

De 1200 stoeltjes zijn weer in kleur herstelt na aantasting van zon en uv- licht. De 2C Perma Coat is aangebracht vlak voordat de Konings-spelen plaats vonden ter gelegenheid van Koningsdag.   

 

Meer informatie op:  www.nanocoat.nl

 

 

19-02-2015

Team Brunel in De Volvo Ocean Race heeft samen met Bouwe Bekking gekozen voor het gebruik van een coating op basis van nanotechnologie. In het interview tijdens de stop over in Sanya praat Bouwe over zijn bevindingen. 

Interview Bouwe Bekking

 

 

06-01-2015

Dennis en Valerio testen onze textile coating exterior (http://arocoat.nl/producten/26-textile-coat-exterior) tijdens een uitzending van proefkonijnen in een zwembad, kijk ongeveer ter hoogte van minuut 3.40

Proefkonijnen uitzending 5-1-2014

 

02-01-2015

Op dinsdag 4 november 2014 organiseerde het VVVF Branchebureau een bijeenkomst over Nanotechnologie voor coatings. De bijeenkomst bood verffabrikanten, lijmfabrikanten, grondstofleveranciers en betrokken stakeholders de kans om kennis uit te wisselen en meer inzicht te krijgen over de kansen van nanotechnologie en risicobeheersing van het werken met nanodeeltjes.

Tijdens de bijeenkomst werd nanotechnologie bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Thomas Allart van Nanocoat International sprak aan de hand van een aantal voorbeeldcases uit zijn eigen bedrijf. Monique Groenewold (RIVM) gaf uitleg over de ontwikkelingen in wet-en regelgeving op nationaal en europees niveau waarmee bedrijven rekening moeten houden. Catarina Esteves (TU Eindhoven) gaf een beeld van de technologische mogelijkheden met nanotechnologie voor coatings. Fenneke Linker (DSM) ging in op het veilig werken met synthetische nanodeeltjes. Daarbij gaf ze aan welke voorzorgsmaatregelen de bedrijven kunnen nemen om gezondheidsrisico’s te beperken. Aan het einde hadden de deelnemers de gelegenheid hun ideeën voor te leggen of vragen te stellen aan de sprekers. Het was een boeiende middag. Concluderend kunnen we aangeven dat er al allerlei ontwikkelingen gaande zijn, maar dat veiligheids- en gezondheidsaspecten voorop staan.

 

http://www.veiligmetverf.nl/nieuwsbrief/editie-04-2

10-10-2014

Chemona® Nanocoat Technologies is official supplier van Team Brunel in de Volvo Ocean Race

De boot wordt behandeld met onze Cleaner, Polish & Coat, Conditioner, Multi Coat & Colour Protector Coat.

Voor verdere informatie zie:
www.teamsailingholland.com

Gerelateerde artikelen:
http://www.dutchyachtbuilding.com/jbn/innovation-trends/84-2014-05/175-team-brunel-opts-for-a-nanocoat-hull

25-08-2014

Vijfentwintig jaar nanotechnologie heeft veel opgeleverd. Maar de nanorevolutie belooft nog veel meer. Denk aan oprolbare computers en een beamer in je telefoon waarmee je op de muur kan projecteren. En Nederland loopt voorop.

Interview Vrij Nederland